České parky pod záštitou Ministerstva životního prostředí

logo mzp

Dobrých zpráv není nikdy dost! Ministerstvo životního prostředí nám udělilo záštitu.

Podle svých slov je paní ministryně Ing. Bc. Anna Hubáčková ráda, že může podpořit takovýto smysluplný projekt. Věří, že potvrdí svou jedinečnost, bude nadále nabízet kvalitní udržitelné předměty inspirované národními parky ČR a z prodeje pomáhat ochraně přírody.

Na začátku projektu byl nápad Filipa Molčana, jak efektivně podpořit jedinečnou českou přírodu. První konkrétní obrysy nápad dostal ve spolupráci s Národním parkem České Švýcarsko. Dobročinné suvenýry Wolfie s motivem vlka, ale už dlouho nejsou jediné, které v našem e-shopu v současné době najdete.

Suvenýry, které pomáhají, zaujaly třeba i Krkonošský národní park a brzy se zrodil rys. Ať už si člověk vybere mikinu, plecháček nebo termosku Lynxie, může ho hřát u srdce, že výtěžek jde na dobrou věc.

Těší nás, že navazujeme spolupráci i s dalšími subjekty, například s Domy přírody, které pro návštěvníky provozuje Agentura ochrany přírody a krajiny ČR. Šíří nejen osvětu o chráněných krajinných oblastech, ale vytváří i mimo jiné interaktivní naučné stezky, vyhlídky nebo ptačí pozorovatelny.

Naším mottem je: „Pomáhejme přírodě stylově“ a jsme rádi, že našemu projektu fandí právě Ministerstvo životního prostředí.

záštita ČP

Zpět do obchodu