Videosoutěž v rámci projektu #YoungFriendlyRegion

Hraj nejen o suvenýry s dobrým srdcem https://www.ceskeparky.cz/ Máš oblíbená místa v regionu Šluknovského výběžku a v Českém Švýcarsku, nebo chceš tenhle krásný kout Česka teprve poznat? Sdílej svoje zážitky a vyhraj ve videosoutěži v rámci projektu #YoungFriendlyRegion.

O co jde?

 

---

 

Rád objevuješ a poznáváš?

Zapoj se do soutěže v rámci projektu YoungFriendlyRegion. Stačí vyrazit do přírody Šluknovského výběžku či Českého Švýcarska a podělit se s námi o své zážitky. Natoč krátké minutové video, které přidáš na svůj profil s hashtagem #YoungFriendlyRegion a kde nás označíš (@YoungFriendlyRegion). Pak už jen stačí dorazit na finální konferenci o udržitelném rozvoji regionu, kde vyhlásíme vítěze.

Co můžeš vyhrát?

  1. místo: finanční odměna 5 000 Kč
  2. a 3. místo: vybavení do přírody od @ceskeparky.cz

 

A plno nových tipů na výlety a akce.

Soutěžní videa můžeš přidávat až do 31. října. Vítěze, kterého vybere náš tým, oznámíme na konferenci 5. listopadu v Tančírně Balahala v Rumburku.

 

Co je vůbec Young Friendly Region?

Young Friendly Region je projekt, který se snaží ukázat mladým potenciál našeho krásného regionu Šluknovského výběžku. Chceme podpořit a navnadit mladé lidi k aktivitám, které je budou rozvíjet a zároveň pomohou k rozvoji našeho regionu. Jelikož cestovní ruch je nyní neodmyslitelnou součástí našeho výběžku, vymysleli jsme tuto soutěž a budeme pořádat konferenci, kde hlavním tématem bude udržitelný cestovní ruch. Všichni jste srdečně vítáni.

 

Tento projekt je pod záštitou @euteens4green

Zpět do obchodu